UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Остання справа Ламарки
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Остання справа Ламарки

City By The Sea
2 750
0
+44
6.1
FullHD
В основі фільму лягла реальна історія з життя офіцера поліції Вінсента Ламарки. У його професії і дня не минає без стресів та переживань. Але детектив уже звик до «особливостей» своєї професії. Робота – це єдиний притулок уже не молодого лейтенанта. Адже в його житті було чимало сумних моментів: трагедія в ранньому дитинстві, що вплинула не найкращим чином на його життя, зрада дружини, після якої він втратив зв'язок з єдиним сином. Через багато років Ламарк починає розслідувати справу торгівлі наркотиками. Для того, щоб зібрати всі докази, йому доводиться їхати до свого рідного міста, в якому він уже давно не був. Розслідування набуває зовсім іншого характеру, коли Вінсент з'ясовує, що головним підозрюваним у цій справі є його син. Але трагедія полягає ще в тому, що хлопець по голову загруз у мафіозні справи. Його розшукують небезпечні особи, щоби помститися за вбивство наркоторговця. Лейтенантові, щоб урятувати свого сина і розібратися у всьому, потрібно знайти його першим. У своїй останній справі Вінсент стикається з проблемою, яка стосується його особисто. Тут уже не можна робити все з холодним розумом. Батьківські почуття беруть гору і він поринає у небезпечну справу з головою.

Режисер:
Майкл Кейтон-Джонс
Країна:
Рік:
Тривалість:
1 год 48 хв
Звук:
багатоголосий закадровий | НЛО-ТВ
кадри з фільму Остання справа Ламаркикадри з фільму Остання справа Ламаркикадри з фільму Остання справа Ламаркикадри з фільму Остання справа Ламарки
Остання справа Ламарки дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Остання справа Ламарки українською

  • Онлайн
  • Трейлер
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent