UAFILM.TV
UAfilm.TV » Серіали » Кларк
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Кларк

Clark
3 320
0
+11
7.4
FullHD
Кларк Улофссон - неоднозначна персона у світовій історії, що збирає навколо себе безліч сперечань, розбіжностей та суперечок. Чоловік став легендарним злочинцем у 1960-х роках і провів за ґратами більшу частину свого життя. Його звинувачували у численних пограбуваннях, нападах та спробі вбивства. Його не зупиняли жодні методи. Чоловікові подобалося порушувати закон, і він не боявся наслідків. Але запам'ятався він зовсім іншим — герой породив такий термін, як «стокгольмський синдром», зумівши обдурити і закохати практично всю Швецію.
Одного разу, 1973 року, разом із приятелем, Янгом Ульсоном, грабіжник вирішив провернути серйозне пограбування банку. Напавши на будинок, злочинці беруть усіх, хто опинився всередині, у заручники. Ситуація виходить із-під контролю. Бандит зумів зачарувати людей та перетягнути на свій бік за час пограбування. Заручники пройнялися до зловмисника почуттям симпатії, але чому? Їх не злякав грізний бандит, здатний вбити будь-кого.
Улофссон зберігає звання легендарного і найвідомішого антигероя, який зумів не тільки обдурити, але й закохати у себе велику кількість людей. Як йому це вдалося? Тепер ви можете серіал Кларк дивитися онлайн у високій якості.

Режисер:
Йонас Окерлунд
Країна:
Рік:
Тривалість:
55 хв
Звук:
багатоголосий закадровий | DniproFilm
Статус:
1 сезон 6 серія
кадри з фільму Кларккадри з фільму Кларккадри з фільму Кларккадри з фільму Кларк
Кларк дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися серіал Кларк 1 сезон 6 серія українською

  • Онлайн
  • Трейлер
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent