UAFILM.TV
UAfilm.TV » Мультсеріали » Таємниці Гравіті Фолз: Міні-серіал
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Таємниці Гравіті Фолз: Міні-серіал

Dipper's Guide to the Unexplained
3 661
0
+2020
8.3
FullHD
Барвисті багатосерійні сюжети, що тривають протягом сімнадцяти епізодів, зосереджені на розповідях про численні різні витівки двох пустотливих, але дружніх близнюків. Діппер Пайнс і Мейбл Пайнс, були передані своєму великому дядьку Стену, який керує туристичним закладом-пасткою під назвою «Таємна Хатина» в таємничому місті Гравіті Фолз. Незабаром відважні брат і сестра розуміють, що досить похмура, підозріла та загадкова місцевість приховує безліч страшних історій та дивних таємниць. Одного разу в руки до Діпера потрапляє старий журнал, який був знайдений у темному лісі. Після цього наші маленькі герої виявляють і розуміють, що їхній повсякденний, звичний, розмірений спосіб життя змінюється через деякі речі та істоти, з якими діти постійно стикаються на своєму шляху. Ця версія є бонусним міні-доповненням до «Гравіті Фолз» про пригоди та подорожі у часі. Глядач познайомиться з найнереальнішими персонажами, такими як старі парфуми-пенсіонери, кібер-чудовиська, ефектні та мускулисті мінотаври, ведмеді з кількома головами та предметами побутової техніки, що ожили.

Країна:
Рік:
Тривалість:
2 хв
Звук:
професійний дубльований | Плюс-Плюс
Статус:
1 сезон 17 серія
кадри з фільму Таємниці Гравіті Фолз: Міні-серіалкадри з фільму Таємниці Гравіті Фолз: Міні-серіалкадри з фільму Таємниці Гравіті Фолз: Міні-серіалкадри з фільму Таємниці Гравіті Фолз: Міні-серіал
Таємниці Гравіті Фолз: Міні-серіал дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися мультсеріал Таємниці Гравіті Фолз: Міні-серіал 1 сезон 17 серія українською

  • Онлайн
  • Трейлер
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent