UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Славні дівчата
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Славні дівчата

WiseGirls
1 360
0
00
5.8
720p
Змінюючи місце проживання, Мег навіть не розраховувала, що похмуре минуле, яке головна героїня пережила, виявиться справжньою дрібницею в порівнянні з тим, що на дівчину чекає в майбутньому. Втім, спочатку все починалося досить успішно, Мег знайшла чудову роботу в італійському ресторані, де з першого погляду керівництво було ввічливим з підлеглими, та й нинішні колеги дуже доброзичливо поставилися до новенької співробітниці. Правда, героїня і не думала, в які неприємності потрапить через невеликий відрізок часу.
Справа в тому, що місце роботи є точкою, де збираються пообідати та обговорити справи місцеві кримінальні елементи. Тобто простих відвідувачів у ресторані не було, а лише вбивці, маніяки, злодії, шахраї та інші покидьки суспільства, що піднялися соціальними сходами за рахунок скоєння різних злодіянь. Мег не могла зрозуміти, чому її спочатку не попередили, а коли факт став відомим, керівництво просто повідомило, що така сувора реальність.
Більше того, дівчину примусово змусили стати учасницею моторошних заходів, які ніяк не сприяли встановленню душевного спокою. Вирішивши уберегти себе від подібної долі, головна героїня має намір тікати від ресторану, якнайдалі.

кадри з фільму Славні дівчатакадри з фільму Славні дівчатакадри з фільму Славні дівчатакадри з фільму Славні дівчата
Славні дівчата дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Славні дівчата українською

  • Онлайн
  • Трейлер
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent