UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Там, де гроші
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Там, де гроші

Where the Money is
1 927
0
+11
6.3
720p
У центрі сюжету кримінальної комедії старшокласниця Керол, вона виконує роль королеви на випускному балі у невеликому містечку. У шкільній постановці дівчина виходить заміж за короля Уейна, який і насправді стає чоловіком героїні. Молодий чоловік у школі був першим хлопцем, але у житті став звичайним робітником на фабриці. Дівчина влаштувалася працювати на пів ставки в будинок для людей похилого віку медичною сестрою, і туди з в'язниці переводять легендарного грабіжника банків Генрі Маннінга, який досяг уже поважного віку та пережив інсульт.
Тридцять років правоохоронці не могли виловити злодія, а попався він через свою помилку - у момент, коли світло було відключено у всьому місті, сейф, який він зламував, замкнув його. У медсестри відразу закралися сумніви, а чи настільки хворий цей симпатичний старець, і вона почала всіляко його провокувати, навіть намагалася викликати в ньому чоловіче бажання... Але бандит не відгукувався на увагу Керол. Тоді жінка вирішує познайомитися з ним ближче і на пару з чоловіком вивозить дідка на природу. Коли чоловік відходить подалі ловити рибу, жінка "випадково" зіштовхує коляску зі злочинцем-симулянтом у воду. Чоловікові доводиться розкритися: спритний дідок швидко зістрибує з коляски і допливає до берега.
Трохи випивши міцного "хворий" танцює з медсестрою, розповідає свою історію і ...змивається, але пізніше повертається сам.
Керол дізнається, що до ув'язнення у шахрая була велика сума, яку він довірив на зберігання своєму другові. Після смерті приятеля за збереження грошей відповідав син покійного. Бандиту довелося вивчити йогу, медицину і ще багато чого, щоб зімітувати інфаркт і вийти з місць позбавлення волі, сподіваючись повернути свої гроші.
Тільки от синок небіжчика не бажає розлучатися з грошима, а у разі настирливості старого пригрозив піти в поліцію. Тоді жінці приходить ідея, і вона пропонує легенді банківських пограбувань об'єднатися та вчинити нове пограбування банку.

кадри з фільму Там, де грошікадри з фільму Там, де грошікадри з фільму Там, де грошікадри з фільму Там, де гроші
Там, де гроші дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Там, де гроші українською

  • Онлайн
  • Трейлер
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent