UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Ед з телевізора
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Ед з телевізора

Edtv
1 519
0
+11
6.1
FullHD
Героєм комедійного фільму "Ед із телевізора" є звичайний середньостатистичний житель США Еді Пекурні. Він, як і багато жителів штатів, мріє стати зіркою телеекранів, але він навіть не уявляє, що його мрія може здійснитися. Він працює в магазині відеопрокату, вечорами зустрічається з друзями і дуріє зі своїм братом Реєм. І ось, одного зі звичайних днів, Еді стає головним героєм реаліті-шоу, яке запускається в прямий ефір популярним телевізійним каналом. У шоу абсолютно немає сценарію, монтажу, а знімаються в ньому звичайні люди. Трансляція відбувається без перерви 24 години на добу. Тепер глядачі можуть стежити за життям молодого чоловіка, бачити, що він робить на роботі, з ким зустрічається, як проводить свій відпочинок та багато іншого. Шоу отримує величезну популярність, а Еді - таку бажану славу. Але незабаром хлопець розуміє, що це стеження не дає йому нормально жити і приймати важливі рішення.

Режисер:
Рон Говард
Країна:
Рік:
Тривалість:
2 год 2 хв
Звук:
двоголосий закадровий | Новий Канал
кадри з фільму Ед з телевізоракадри з фільму Ед з телевізоракадри з фільму Ед з телевізоракадри з фільму Ед з телевізора
Ед з телевізора дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Ед з телевізора українською

  • Онлайн
  • Трейлер
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent