UAFILM.PRO
UAfilm.PRO » Фільми » Збиток / Руйнівник / Невиправний
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Збиток / Руйнівник / Невиправний

Damage
1 642
0
+11
5.7
FullHD
Не кожен ув'язнений вирішує розпочати нове, доброчесне життя після звільнення. Ці люди, на яких суспільство давно махнуло рукою, настільки звикають наживатися за чужий рахунок, що проста робота починає викликати огиду. Але так не сталося з героєм кінострічки «Збиток», який відсидів термін і вийшов на волю після декількох років ув'язнення.
Ніхто не хотів брати людину з кримінальним минулим не те, що на добру, але навіть на якусь роботу. Багато днів Джон ходив з контори в контору в марних пошуках, але, мабуть, сама доля бажає його повернення до злочинів. Але цього разу не стоїть питання збагачення – хлопцю треба банально прогодувати себе.
Містер Брекнер звертається до не дуже чесних особистостей, які обіцяли допомогти стати учасником підпільних боїв без правил, які можуть принести непогані гроші. Але це, звичайно ж, у разі перемоги, від якої Брекнера відокремлює сильний противник. Чи зможе Джон здолати суперників і, заробивши достатньо, спробувати розпочати спочатку? Чи герою сподобається бити людей? Час покаже, а поки що потрібно дати по морді одному здорованю.

Режисер:
Jeff King
Країна:
Рік:
Тривалість:
1 год 42 хв
Звук:
професійний дубльований | НТН
кадри з фільму Збиток / Руйнівник / Невиправнийкадри з фільму Збиток / Руйнівник / Невиправнийкадри з фільму Збиток / Руйнівник / Невиправнийкадри з фільму Збиток / Руйнівник / Невиправний
Збиток / Руйнівник / Невиправний дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Збиток / Руйнівник / Невиправний українською

  • Онлайн
  • Трейлер
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent