UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Вся королівська рать
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Вся королівська рать

All the King's Men
1 609
0
00
6.1
720p
"Вся королівська рать" (All the King's Men) - драма 2006 року, знята спільними зусиллями Німеччини та США. Фільм створено за однойменною книгою Роберта Пенна Уоррена. За основу у творі було взято життя реальної людини – губернатора штату Луїзіана – Г'юї Лонга. Розповідь у фільмі ведеться від імені журналіста Джека Бурдена. Він знайомиться із чарівним політиком Віллом Старком, метою діяльності якого є добрі наміри: він горить бажанням боротися з корупцією та несправедливістю в уряді. Але, у міру того, як він пробивається все вище і вище, він сам перетворюється на чиновника, який жадає ​​влади та грошей. У кінокартині задіяний склад найвідоміших акторів: Шон Пенн, Джуд Лоу, Кейт Вінслет, Ентоні Хопкінс. Одну з ролей мала зіграти Меріл Стріп, але через тривалі зйомки вона від неї відмовилася.
У 1949 році на екрани вийшов оскароносний "попередник" цього фільму, проте варіант 2006 не є рімейком на нього. Більше того, режисер та автор сценарію Стівен Зелліан другої екранізації, навіть не дивився його, вирішивши адаптувати книгу самостійно.

Режисер:
Стівен Зелліан
Жанр:
Країна:
Рік:
Тривалість:
2 год 8 хв
Звук:
багатоголосий закадровий | Мега
кадри з фільму Вся королівська ратькадри з фільму Вся королівська ратькадри з фільму Вся королівська ратькадри з фільму Вся королівська рать
Вся королівська рать дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Вся королівська рать українською

  • Онлайн
  • Трейлер
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent