UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Бронежилет / Обладунки
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Бронежилет / Обладунки

Body Armour
1 759
0
-11
3.9
720p
Джон Рідлі – охоронець, він та його напарник захищали сенаторку, яка була під постійним наглядом та загрозою під час виборчої кампанії. На одному із заходів напарнику Джона стає жарко і він знімає бронежилет. Це стає фатальною помилкою, кілери ранять його і коли Джон вирушає на допомогу товаришу, безперешкодно вбивають сенаторку. У результаті Джона професійно знищено, його репутація зруйнована, адже ніхто не хочеться бачити його своїм охоронцем. Хіба що кримінальний бос Лі Максвелл, відповідальний за вбивство сенаторки.
Рідлі неохоче погоджується на роботу, адже йому нема чого втрачати, від нього пішла дружина і його мучать нічні кошмари про провал, що стався вже кілька років тому. Впливовий злочинець Максвелл відійшов від кримінальних справ і тяжко хворий, а також прагне спокутувати свою провину перед дочкою. Тепер він важливий свідок і мета для безлічі кримінальних структур. Однак колишній злочинець виявляється не такий простий і Рідлі вплутується в одну сумнівну колотнечу за іншою. Чи вдасться йому вибратися та відновити репутацію першокласного охоронця?

кадри з фільму Бронежилет / Обладункикадри з фільму Бронежилет / Обладункикадри з фільму Бронежилет / Обладункикадри з фільму Бронежилет / Обладунки
Бронежилет / Обладунки дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Бронежилет / Обладунки українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent