UAFILM.TV
UAfilm.TV » Аніме » Боруто: Наруто фільм
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Боруто: Наруто фільм

Boruto: Naruto the Movie
2 780
0
+35
8.0
720p
Основні події відбуваються після закінчення великої битви Шінобі. У цій історії головним героєм є син легендарного воїна Наруто, який відчайдушно намагається вибратися з тіні свого знаменитого батька, щоб досягти не меншого успіху та слави. Боруто не звик відступати від своїх цілей, тим більше йому дуже хочеться стати великим воїном, який у чомусь буде навіть кращим за свого могутнього родича. Зараз колишній ніндзя Наруто Узумакі весь свій час проводить в роботі, тому практично не приділяє належного часу вихованню сина. Звичайно, між батьком і його сином відбуваються численні розбіжності, що псують і так не благополучні сімейні відносини. Обидва персонажі мають сильні й уперті характери, які зближують чоловіків і одночасно віддаляють. Крім того, юний непосидючий Наруто був надто самовпевненим молодим юнаком, що перешкоджало будь-якій командній співпраці, яка така важлива в будь-яких бойових битвах. Його наставником стає великий учитель Конохарі, який дає Боруто та іншим своїм учням завдання - упіймати кровожерливого та небезпечного ведмедя. Під час виконання цієї місії головний герой як ніколи виявить свій вроджений егоїзм, а потім зустрінеться з головним ворогом свого батька, який відомий під назвою Саске Учіха. Найцікавіше, що головний герой переймається повагою до нового знайомого і навіть просить стати його вчителем. Але як поставиться до такого зухвалого та шокуючого вчинку сам Наруто?

Режисер:
Hiroyuki Yamashita
Країна:
Рік:
Тривалість:
1 год 35 хв
Звук:
багатоголосий закадровий | FanVoxUA
кадри з фільму Боруто: Наруто фільмкадри з фільму Боруто: Наруто фільмкадри з фільму Боруто: Наруто фільмкадри з фільму Боруто: Наруто фільм
Боруто: Наруто фільм дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися аніме Боруто: Наруто фільм українською

  • Онлайн
  • Трейлер
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent