UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Королева слонів
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Королева слонів

The Elephant Queen
3 108
0
+33
7.9
FullHD
Вирушайте у велику подорож з Афіною, величною ватажкою слонів, яка йде зі своїм стадом через африканську саванну, сповнену небезпек. Фільм увійшов до програми Міжнародного кінофестивалю в Торонто у 2018 році та фестивалю Санденс 2019. Черговий сюжет вирішив зняти видатний учений, і за основу він взяв життя слонів, що проживають у савані. Він спостерігав за ними протягом кількох років і усвідомив, що тут є абсолютно інша домовленість проживання. Виявляється, вони обирають королеву, вона бере до уваги всіх жителів. Вона займається їх забезпеченням, проводить із нею виховну роботу і робить усе можливе, щоб родичі виживали. З'ясовується, що Королева слонів, немов звичайна людина, бере турботу про всіх оточуючих на себе.
Спостерігаючи за нею окремо, головний герой назвав її Афіна, і тепер слідкує за тим, як вона рятує життя малюків та дорослих, коли їм довелося тікати з рідного дому. Виявляється, нескінченні дощі сильно наповнили їхню водяну яму, там практично неможливо перебувати малюкам. Вони можуть потонути, і дорослі заради потомства вирішили піти вздовж річкою. Протягом довгих днів доводилося тримати шлях, але Афіна не зменшувала швидкість, і не упускала з уваги свою рідню.

Режисер:
Марк Дібл, Victoria Stone
Рік:
Тривалість:
1 год 36 хв
Звук:
багатоголосий закадровий | UASpeedFilms
кадри з фільму Королева слонівкадри з фільму Королева слонівкадри з фільму Королева слонівкадри з фільму Королева слонів
Королева слонів дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Королева слонів українською

  • Онлайн
  • Трейлер
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent