UAFILM.TV
UAfilm.TV » Аніме » А це часом не зомбі? / Це що, зомбі?
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

А це часом не зомбі? / Це що, зомбі?

Is This a Zombie? / Kore wa Zombie Desuka?
2 537
0
02
6.9
720p
Аюмі Аікава – звичайний студент. Хлопець не відрізняється особливим прагненням до навчання, він лінивий і не дуже розумний. У місті почав своє криваве полювання маніяк, однією з жертв якого і став Аюмі.
Жаль хлопця, молодий ще, міг би жити - подумала мініатюрна дівчинка Еу і воскресила його, але юнак не був повернутий у світ людей, його зробили зомбі. Невідомо що краще, відправитися в потойбічний світ і мирно відпочивати у сирій могилі, або ганятися містом у пошуках свого кривдника? Будьте певні, Аюмі знайде його і неодмінно помститься.
Вночі хлопець патрулює вулиці міста, охороняючи спокій його мешканців, і пильно вдивляється в обличчя самотніх перехожих, а вдень, як і раніше, ходить до школи та виконує домашні завдання. Маля Еу оселилася в квартирі юного зомбі, щоб спостерігати за ним, але дівчина не обтяжує його своєю присутністю, тихенько щось пише, їсть і спить.
У своєму новому образі Аікава отримав не зовсім звичне оточення. Крім Еу, за ним всюди слідує чарівниця Харуна, що втратила всю свою надприродну міць, намагаючись стерти пам'ять героя аніме, і Сірка - вампірка-ніндзя. Чи залишишся нормальним у такій компанії?

Режисер:
Takaomi Kanasaki, Shunji Yoshida, Atsushi Nakayama
Країна:
Рік:
Тривалість:
25 хв
Звук:
багатоголосий закадровий | Ukrainе Fast Dub
Статус:
1 сезон 12 серія
кадри з фільму А це часом не зомбі? / Це що, зомбі?кадри з фільму А це часом не зомбі? / Це що, зомбі?кадри з фільму А це часом не зомбі? / Це що, зомбі?кадри з фільму А це часом не зомбі? / Це що, зомбі?
А це часом не зомбі? / Це що, зомбі? дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися аніме А це часом не зомбі? / Це що, зомбі? 1 сезон 12 серія українською

  • Онлайн
  • Трейлер
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent