UAFILM.TV
UAfilm.TV » Серіали » Навчи мене кохати
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Навчи мене кохати

Bana Sevmeyi Anlat
20 538
1
+1113
5.5
FullHD
Відомий кухар Альпер Ерен володіє власним рестораном, проте зазнає фінансових труднощів, коли його найкращий друг Онур викрадає накопичення чоловіка. Щоб вибратися з неприємностей, Альпер змушений стати партнером Хасмета, багатого та впливового бізнесмена. Тим часом Лейла, розлучившись із екс-чоловіком, переїжджає разом із маленькою дитиною з Туреччини до Німеччини, прагнучи розпочати нове життя. Одного разу доля зводить Лейлу з Хасметом, який з першого погляду закохується в чарівну незнайомку і робить їй пропозицію руки і серця. У день весілля дівчина випадково з'ясовує, що її наречений залучений до злочинного бізнесу, після чого вирішує втекти на попутному автомобілі, водієм якого є Альпер.

Режисер:
Mesude Erarslan
Країна:
Рік:
Тривалість:
2 год 20 хв
Звук:
професійний дубльований | 1+1
Статус:
1 сезон 22 серія
кадри з фільму Навчи мене кохатикадри з фільму Навчи мене кохатикадри з фільму Навчи мене кохатикадри з фільму Навчи мене кохати
Навчи мене кохати дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися серіал Навчи мене кохати 1 сезон 22 серія українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent
  1. Ольга Зонь
    12 березня 2023 02:24
    +2
    Дуже сподобалось! Шикарний український дубляж. Сюзан озвучила дівчина, яка озвучувала дракона із мультика Райя і останній дракон, так прикольно)) Актори прекрасні: хороших любиш, поганих - ненавидиш, абсолютно всі. Правда, я так і не змогла зненавидіти Хашмета, бо все ж... все ж..З самого початку мало бути все інакше,бо він робив все для неї.. Бісила Чічек - невихована,яка постійно щось вимагала і їй давали. Берну хотілось реально задушити. Сюжет не провисав, не тупцювали на місці, ні разу не перемотала, а це рідкість для мене. Музика шикарна. І закінчення прекрасне. Дякую всім за роботу над цим неймовірним серіалом!