UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Мега-пітон проти Гатороїда
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Мега-пітон проти Гатороїда

Mega Python vs. Gatoroid
1 612
0
02
3.0
720p
У центрі подій битва величезних чудовиськ: алігаторів та пітонів. Місто живе тихим життям, поки в дельті річки не з'являються гігантські тварюки, які знищують усе живе на своєму шляху. Жертвами цих монстрів один за одним стають місцеві жителі. Поліцейським ставиться завдання знищити рептилій. Паралельно на пошуки чудовиськ виходять мисливці, розставляючи масу пасток. Але всі докладені зусилля залишаються безрезультатними, тварюки продовжують напади на мирних жителів міста, знищуючи їх один за одним. Люди в паніці, вони не можуть перемогти пітонів, і їм доводиться терміново шукати вихід із ситуації. Хто зможе перемогти гігантських плазунів? В результаті люди приходять до висновку, що побороти величезних пітонів зможуть тільки такі ж тварюки. Для цього в болотисті рівнини річки люди запускають самців-алігаторів, які мають перемогти пітонів. Ця битва має стати наймасштабнішою в історії людства. Задуманий план впроваджується у дію, але все йде зовсім не так, як планувалося спочатку. Величезні алігатори все змітають на своєму шляху, руйнують будинки, перевертають та знищують залізничні потяги, розтоптують автомобілі. Все змішується в єдине ціле, всюди валяються шматки змій та крокодилів. При цьому головні дійові персонажі продовжують свою битву.

Режисер:
Ламберт Мері
Країна:
Рік:
Тривалість:
1 год 31 хв
Звук:
багатоголосий закадровий | AMC
кадри з фільму Мега-пітон проти Гатороїдакадри з фільму Мега-пітон проти Гатороїдакадри з фільму Мега-пітон проти Гатороїдакадри з фільму Мега-пітон проти Гатороїда
Мега-пітон проти Гатороїда дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Мега-пітон проти Гатороїда українською

  • Онлайн
  • Трейлер
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent