UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Патерсон
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Патерсон

Paterson
1 969
0
02
7.3
FullHD
Патерсон - романтик і поет, він примудряється бачити красу в звичайних речах і розповісти про неї у віршах свого твору. Цікаво, що хлопець із коханою дружиною Лорою живуть у місті Патерсон, що у штаті Нью-Джерсі.
Фільм розповідає про один тиждень з життя Патерсона, який щодня починається і проходить однаково, їх практично не відрізнити один від одного. Ранок у героя стрічки починається з поцілунку, потім він снідає і до роботи йде пішки, перед рейсом складає вірші, записуючи їх у таємний блокнот, возить пасажирів за маршрутом (він працює водієм автобуса). З роботи повертається пішки, перевіряє вміст поштової скриньки, поправляючи, щоб висіла рівно, обмінюється новинами з коханою та вирушає погуляти із собакою Марвіном. Під час прогулянки неодмінно заходить до бару, де за пивом перекидається парою слів із завсідниками, і повертається додому. Щодня, в тому самому порядку!
Лора давно вмовляє чоловіка опублікувати вірші, він обіцяє спробувати, а спочатку роздрукувати їх. У вихідний, повернувшись додому, подружжя виявляє, що Марвін розірвав блокнот.
Пригнічений Патерсон йде на прогулянку і намагається знайти спокій, милуючись водоспадом. Поруч із ним сідає незнайомець і починає розмову про поезію.

Режисер:
Джим Джармуш
Рік:
Тривалість:
1 год 58 хв
Звук:
багатоголосий закадровий | студія Tretyakoff production
кадри з фільму Патерсонкадри з фільму Патерсонкадри з фільму Патерсонкадри з фільму Патерсон
Патерсон дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Патерсон українською

  • Онлайн
  • Трейлер
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent