UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Прощавай, Еммануель
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Прощавай, Еммануель

Emmanuelle 3
3 659
0
+11
3.6
FullHD
Французький еротичний фільм 1977 року, що завершує легендарну і культову трилогію про красуню Еммануель.
Мисливиця за задоволеннями відпочиває і вдається до принад фізичного кохання зі своїм чоловіком на Сейшельських островах. Вона, як і раніше, продовжує осягати таємниці зваблення, кохаючись із чорношкірою служницею та іншими персонажами, не припиняючи нестримних і ненаситних, шалених перегонів за задоволеннями. Відчайдушна шукачка еротичних дослідів, що завзято бажає випробувати нові відчуття та інтимні експерименти, одного разу втомлюється від усього цього сексуального божевілля. З завзятої спокусниці героїня перетворюється на звичайну жінку зі звичайними мріями про нормальні стосунки, тихе і сімейне життя, світле, щире і чисте кохання. На острови приїжджає Грегорі (молодий і темноволосий красень-режисер), щоб вибрати екзотичне місце для зйомок свого фільму. Еммануель тут же закохується в привабливого хлопця, відчуваючи до нього не просто пристрасть, а справжнє кохання з великої літери. Спостерігаючи за поведінкою своєї благовірної, що різко змінилася, Жан починає сильно ревнувати дружину і робить все можливе, щоб вона, як і раніше, належала тільки йому.

кадри з фільму Прощавай, Еммануелькадри з фільму Прощавай, Еммануелькадри з фільму Прощавай, Еммануелькадри з фільму Прощавай, Еммануель
Прощавай, Еммануель дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Прощавай, Еммануель українською

  • Онлайн
  • Трейлер
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent