UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Жінка в червоному
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Жінка в червоному

The Woman in Red
1 750
0
02
5.8
FullHD
Ще пару днів тому Теодор Пірс і не думав про адюльтера, у нього є все для щастя - мила дружина, обожнювані дочки і улюблене заняття. Одного ранку він приїхав на роботу в рекламну агенцію і в підземному гаражі побачив її - жінку в червоній сукні. Герой фільму втратив спокій тієї ж миті, всі його думки про те, як опинитися в ліжку зі спекотною красунею.
Власниця розкішної фігури була фотомоделлю та прийшла на зйомки. Пірсу вдалося призначити їй побачення, але як завоювати Шарлотту і виявитися не викритим? Давній приятель Тедді, Джо регулярно відчував феєрверк нових відчуттів, зраджуючи дружині, але зрештою попався. Дружина пішла від нього, забрала дітей та навіть меблі. Горе-ловеласу зупинитися б у той момент, коли дізнався про нещастя друга, але ні, красуня в червоному ніби зачарувала його.
І ось, одного ранку, він опинився в ситуації, безглуздіше за яку придумати складно. За вікном спальні дівчини, на карнизі він стоїть у одних трусах, і його знімає телебачення. Найстрашніше, що він не знає, як сюди потрапив. Він лише пам'ятає, що його дружина зберігає в комоді пістолет, щоб пристрелити невдаху, якщо дізнається, що він спав з іншою.

Режисер:
Джин Вайлдер
Країна:
Рік:
Тривалість:
1 год 27 хв
Звук:
двоголосий закадровий | AMC
кадри з фільму Жінка в червономукадри з фільму Жінка в червономукадри з фільму Жінка в червономукадри з фільму Жінка в червоному
Жінка в червоному дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Жінка в червоному українською

  • Онлайн
  • Трейлер
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent