UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Війна світів 2: Наступна хвиля
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Війна світів 2: Наступна хвиля

War of the Worlds 2: The Next Wave
2 860
0
+22
2.1
BDrip
Перша війна із позаземною цивілізацією закінчилася загибеллю іншопланетних загарбників, людям допомогли в цьому бактерії та віруси, які живуть на Землі. Минуло два роки, планета відроджується, люди відновлюють свої будинки після всього пережитого. Головний герой фільму, Джордж, разом із сином Алексом живуть за містом. Після смерті дружини Джордж намагається оберігати хлопчика. Щовечора у свій телескоп Джордж, наполегливо спостерігає за зірками, щоб не пропустити приліт іншопланетян і цього разу.
І ось одного разу Джордж помічає зміни в небі, з'являються кораблі загарбників, їх дуже багато і вони рухаються з величезною швидкістю. Джордж поспішає з'їздити на базу ВПС, щоб повідомити про своє відкриття, а Алекса він просить спуститися до підвалу і залишатися там, доки Джордж не повернеться додому. На базі готують нові літаки, розроблені на основі збитих під час першої війни кораблів прибульців. Джордж радить поспішити з роботою, оскільки прибульці, можливо, незабаром нападуть. Його припущення збулося навіть швидше, ніж він собі уявляв.

Режисер:
Крістофер Томас Гавелл
Країна:
Рік:
Тривалість:
1 год 27 хв
Звук:
багатоголосий закадровий
кадри з фільму Війна світів 2: Наступна хвилякадри з фільму Війна світів 2: Наступна хвилякадри з фільму Війна світів 2: Наступна хвилякадри з фільму Війна світів 2: Наступна хвиля
Війна світів 2: Наступна хвиля дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Війна світів 2: Наступна хвиля українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent