UAFILM.PRO
UAfilm.PRO » Фільми » Три кольори: Синій
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Три кольори: Синій

Three Colors: Blue
2 232
0
+11
7.9
FullHD
Психологічна драма "Три кольори: Синій" (Trois Couleurs: Bleu) - перша частина трилогії "Три кольори". Який колір асоціюється у нас із глибиною втрати? В основі сюжету фільму - історія Жюлі, молодої жінки, яка втратила в автомобільній аварії все, що було їй дорогим в цьому світі – чоловіка Патріса, геніального композитора та їх п'ятирічну доньку, найголовніший доказ їхнього глибокого кохання, такого, що трапляється в житті один раз. Той факт, що головна героїня пережила цю страшну катастрофу, не дає їй радості. Після втрати, життя Жюлі стає синім – без щастя, яскравих барв та почуттів. Залишившись одна у величезному будинку, жінка розуміє, що не зможе зберегти свідомість у місці, де все нагадує їй про життя, яке вона безповоротно втратила. Щоб пережити трагедію, Жюлі залишає позаду буквально все та всіх і переїжджає до Парижу. Там нічого не зможе нагадати їй про колишнє щастя. З собою вона бере тільки лампу з гарними синіми підвісками – символ її колишньої радості та горя. Переживаючи біль втрати Жюлі стає нечутливою як до втрат, так і до надбань. Змінюється вся її свідомість, зникає інтерес до життя. Чи можливе для Жюлі зцілення та здобуття нового кохання?

Режисер:
Кшиштоф Кесльовські
Рік:
Тривалість:
1 год 38 хв
Звук:
багатоголосий закадровий | КІТ
кадри з фільму Три кольори: Синійкадри з фільму Три кольори: Синійкадри з фільму Три кольори: Синійкадри з фільму Три кольори: Синій
Три кольори: Синій дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Три кольори: Синій українською

  • Онлайн
  • Трейлер
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent