UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Засну, коли помру
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Засну, коли помру

I'll Sleep When I'm Dead
1 632
0
+55
5.9
720p
Дейв Грем обрав за майбутню професією не зовсім законну діяльність, молодик почав продавати наркотики і поступово піднявся з самих низів. Він став почесним членом елітного товариства Нью-Йорка. Дейв частенько бував на різних світських вечірках, де мав попит у абсолютно різних особистостей. Більшою мірою, клієнтами головного героя ставали колоритні дамочки, які не проти «попудрити носик» винятковим товаром, а через деякий час закінчити захід у ліжку з чарівним красенем.
Щоправда, подібний стиль життя подобався далеко не всім, і містер Грем став жертвою насильства після подібного вечора. З того часу життя для хлопця втратило всякий сенс, колишні розваги не тішили, і, здавалося, сама доля відвернулася від недбалого наркодилера. А що можна очікувати від такого заняття? Кожен гріх має свою ціну, а постійне перебування в морі вад тягне за собою непоправні наслідки, з яких існує лише один вихід… І Дейв його знаходить.

кадри з фільму Засну, коли помрукадри з фільму Засну, коли помрукадри з фільму Засну, коли помрукадри з фільму Засну, коли помру
Засну, коли помру дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Засну, коли помру українською

  • Онлайн
  • Трейлер
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent