UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Віллоу
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Віллоу

Willow
1 863
0
+22
7.3
FullHD
У дивака Віллоу Афгуда, з казкового поселення, мешканцями якого є кумедні ліліпути, є заповітна мрія – він хоче стати справжнім чарівником та наставником для всього підростаючого покоління. Таким був його вчитель – великий чародій і маг, стопами якого вирішує піти наш герой.
Одного разу, під час спільної прогулянки з дітлахами, Віллоу випадково натикається на крихітне немовля «дайкіні» (великих людей), кинутого напризволяще. Плетений кошик з дитиною, що лежить у ній, принесла течією річка, що протікає недалеко від його села.
Спочатку карлик віднісся до дитини з певною часткою неприязні та обережності, хоча незабаром від неприємного відчуття не залишилося ні сліду – коротун дуже прив'язався до малюка і полюбив крихітку всією душею та серцем.
Незважаючи на свої трепетні почуття до людської дитини, майбутній чарівник і його вірний друг Мартіган вирішують повернути знайденого справжнім батькам, і вирушають у захоплюючу подорож. На нелегкому шляху до заповітної мети сміливців-ліліпутів чекає маса випробувань, знайомство з новими друзями, а також відчайдушна боротьба зі злою королевою – чаклункою Бавмордою.

кадри з фільму Віллоукадри з фільму Віллоукадри з фільму Віллоукадри з фільму Віллоу
Віллоу дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Віллоу українською

  • Онлайн
  • Трейлер
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent