UAFILM.TV
UAfilm.TV » Аніме » Доля: Ніч сутички / Доля: Ніч битви
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Доля: Ніч сутички / Доля: Ніч битви

Fate/stay night
2 106
0
+22
7.3
720p
Аніме розповість про кровопролитну битву між магами з різних поколінь та епох. Раз на десять років збираються наймогутніші з них, навіть померлих задовго до зустрічі.
Події розгортаються навколо звичайного та добродушного хлопчика на ім'я Сіро Емія. Він живе своїм життям і гадки не має, що в місті Фуюкі скоро почнеться велика битва. Несподівано життя юнака круто змінюється, адже він дізнається, що рідне місто це поле битви для людей та духів, наділених магічними силами. Раз на кілька десятиліть битви повторюються. Цього року хлопець стане не лише свідком, а й учасником жорстокої боротьби, де немає понять честь та гідність. Головна мета – перемога за будь-яку ціну.
За старовинним звичаєм у битві століття братимуть участь сім магів. Кожен із них може покликати на допомогу своїх слуг. Це великі та сильні герої, які показали свою сміливість та хоробрість у минулому, а іншим судилося проявити свої навички в майбутньому. Якщо людина залишається живою, то отримує довгоочікувану нагороду – Святий Грааль. Цей артефакт вміє виконувати будь-які потаємні бажання та виконувати мрії. У кругообіг був затягнутий школяр, бо незабаром він дізнається, що природа нагородила його великою силою.

Режисер:
Крісті Рід, Yuji Yamaguchi
Країна:
Рік:
Тривалість:
24 хв
Звук:
багатоголосий закадровий | FanVoxUA
Статус:
1 сезон 24 серія
кадри з фільму Доля: Ніч сутички / Доля: Ніч битвикадри з фільму Доля: Ніч сутички / Доля: Ніч битвикадри з фільму Доля: Ніч сутички / Доля: Ніч битвикадри з фільму Доля: Ніч сутички / Доля: Ніч битви
Доля: Ніч сутички / Доля: Ніч битви дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися аніме Доля: Ніч сутички / Доля: Ніч битви 1 сезон 24 серія українською

  • Онлайн
  • Трейлер
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent