UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Мій тато - сосиска
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Мій тато - сосиска

My Dad Is a Sausage / Mijn vader is een saucisse
3 179
0
+11
6.5
FullHD
На зорі свого підліткового віку Зої стоїть осторонь і проникливо спостерігає за комедією, яку, здається, розігрує її родина, кожна чудово грає свою роль, знаючи сценарій напам’ять, ніколи не змінюючи жодного рядка зі свого ідеального сімейного сценарію. Мама, успішний підприємець, у відрядженні, а тато працює у великому банку і грає з цифрами. Її старша сестра чергує уроки гри на скрипці та шкільні домашні завдання, а її старший брат… Ну, її старший брат із схильністю до виживання живе замкненим у печері, але це вже інша історія.

І тому, коли її батько з примхи залишає роботу в банку, щоб стати актором, її мати зовсім не щаслива. Зої єдина, хто вірить у свого батька, і кидається разом з ним у цю пригоду. Зрештою, у молодої дівчини є свої погляди щодо її місця у світі. Тому вона буде супроводжувати свого батька в його пошуках, нарешті знайшовши в цій дорослій людині в повній екзистенційній кризі модель, яка наважується додати трохи фарб у життя, відновивши зв’язок зі своєю внутрішньою дитиною.

Режисер:
Anouk Fortunier
Країна:
Рік:
Тривалість:
1 год 20 хв
Звук:
багатоголосий закадровий
кадри з фільму Мій тато - сосискакадри з фільму Мій тато - сосискакадри з фільму Мій тато - сосискакадри з фільму Мій тато - сосиска
Мій тато - сосиска дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Мій тато - сосиска українською

  • Онлайн
  • Трейлер
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent