UAFILM.TV
UAfilm.TV » Аніме » Мобільний воїн Ґандам
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Мобільний воїн Ґандам

Gekijo-ban Kido Senshi Gundam / Mobile Suit Gundam The Movie
2 266
0
00
7.5
720p
У Всесвітньому столітті 0079 люди колонізували космічний простір, що лежить між Землею та Місяцем. Однак амбітна сім'я Забі, правителі герцогства Зеон (угруповання найвіддаленіших від Землі колоній), розпалила війну. Протягом першого тижня було знищено половину всіх людей. Герцогство протягом місяця вторглося та окупувало половину поверхні Землі завдяки найефективнішій зброї, 60-футовим, важкоозброєним і дуже маневривним машинам, відомим як «Мобільні костюми». Єдине, що може врятувати Федеральні сили Землі, це їхній надсекретний проект «V», заснований на лояльній колонії Side 7. Метою проекту V було створення мобільних костюмів для Федеральних сил. На початку фільму Зеон атакує сторону 7, посилаючи свого головного аса, Чара Азнабла, щоб зупинити проект V. 15-річний Амуро Рей, син головного дослідника проекту V, намагається відвезти своїх друзів і сусідів у безпечне місце, коли натрапляє на порожній мобільний костюм. Це Ґандам, єдиний прототип мобільного костюма, що залишився. Запустивши його, Амуро майже відразу стає асом і призваний до Федеральних сил, як і інші мешканці колонії.

кадри з фільму Мобільний воїн Ґандамкадри з фільму Мобільний воїн Ґандамкадри з фільму Мобільний воїн Ґандамкадри з фільму Мобільний воїн Ґандам
Мобільний воїн Ґандам дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися аніме Мобільний воїн Ґандам українською

  • Онлайн
  • Трейлер
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent