UAFILM.TV
UAfilm.TV » Аніме » Спогади про Марні / Спогади Мані
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Спогади про Марні / Спогади Мані

When Marnie Was There / Omoide no Marnie
2 004
0
+24
7.7
FullHD
Дванадцятирічна Ганна - замкнута в собі самотня дівчинка, яка зовсім не має друзів, і від того трохи озлоблена на навколишній світ і повністю ненавидить себе. Справжні причини, через які вона стала такою, заховані глибоко в душі малечі і тягнуться з її минулого. Тому єдиним, що приносить нетовариській дівчинці хоч якусь радість, є малювання, під час уроків якого, перебуваючи на відкритому повітрі у парку, Анна переживає найсильніший напад астми. Після цієї події, опікуни дівчинки вирішують відправити дитину, яка має з раннього дитинства проблеми зі здоров'ям, у невелике село, розташоване на острові Хокайдо, щоб вона спокійно провела там літо і хоч трохи підлікувалася.
У цьому невеликому глухому поселенні, розташованому на мальовничому березі ласкавого моря, наша героїня випадково знаходить занедбаний будинок, який приваблює дівчинку своєю загадковістю та красою. Під час чергового відливу, Ганна пробирається до таємничого будинку і, обійшовши його околиці навколо, трішки втомившись, сідає на траву і непомітно для себе засинає.

Режисер:
Хіромаса Йoнебаясі
Країна:
Рік:
Тривалість:
1 год 43 хв
Звук:
багатоголосий закадровий | MelodicVoiceStudio
кадри з фільму Спогади про Марні / Спогади Манікадри з фільму Спогади про Марні / Спогади Манікадри з фільму Спогади про Марні / Спогади Манікадри з фільму Спогади про Марні / Спогади Мані
Спогади про Марні / Спогади Мані дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися аніме Спогади про Марні / Спогади Мані українською

  • Онлайн
  • Трейлер
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent