UAFILM.TV
UAfilm.TV » Аніме » Історія буквоїжки
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Історія буквоїжки

Ascendance of a Bookworm
1 446
1
+33
7.9
720p
Головна героїня серіалу нарешті отримала сертифікат бібліотекаря. Дівчина давно мріяла про це. Вона прагнула високого звання справжнього працівника бібліотеки і, звичайно ж, отримала своє! Щоправда, перший робочий день героїні пішов зовсім не так, як хотіла дівчина. Як виявилося, землетрус не дуже хвилює, збирається дівчина робити успіхи на роботі чи ні. Нещасна Майн гине під величезною кількістю книг, які її завалюють. Головна героїня перед смертю загадує бажання: вона мріє, щоби у новому житті їй довелося читати ще більше! Щоправда, незабаром їй доля надає таку можливість, але вже у реінкарнації якогось солдата. Дівчина опинилася в зовсім незнайомому для себе світі, де не виявила жодної книжки. Це потрібно швидко виправити! Майн стає першою в історії бібліотекаркою серед невідомих їй людей та істот! Незабаром про її чудовий заклад дізнаються всі!

Режисер:
Хонго Міцуру, Takahide Ogata, Yoshiki Kawasaki
Країна:
Рік:
Тривалість:
23 хв
Звук:
багатоголосий закадровий | FanVoxUA
Статус:
3 сезон 10 серія
кадри з фільму Історія буквоїжкикадри з фільму Історія буквоїжкикадри з фільму Історія буквоїжкикадри з фільму Історія буквоїжки
Історія буквоїжки дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися аніме Історія буквоїжки 3 сезон 10 серія українською

  • Онлайн
  • Трейлер
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent
  1. Шідо Коїті
    14 серпня 2023 03:25
    0
    Кожне аніме/манга має свої "недоліки" та свої "переваги". Іноді "плюси" манги/аніме перекривають за чисельністю "мінуси", які є. А буває і навпаки. Поки що я бачу, що у аніме є "плюси" і ці плюси вміло перекривають мінуси. Переглянув поки два сезони. І кожен сезон хоч і схожий, має свої недоліки та переваги, які відрізняють, що 1й, що і 2й сезони. Думаю у анімешки повинні бути свої шанувальники. Власне я б дуже хотів почути від фанатів аніме обгрунтовані їх власні думки, про переваги та недоліки сезонів аніме. Дуже хочу познайомитись з їх думками, щодо цього.Буду радий спілкуватися з вами про різножанрові аніме, маньхви, манги. Це також стосується фанатів таких анімешок, як «ДІ.грей мен» або «реінкарнація безробітного», або навіть такого жанру, як яой. https://www.facebook.com/groups/366514268808990 Якщо вирішили, що ви – «да я буду», будь ласка дайте відповіді на вступні запитання. ( це допоможе і вам і адміністрації зрозуміти один одного. Без відповідей ваша заявка буде автоматично відхилена, і ви нічого не отримаєте. Звичайно, якщо ви знаєте значення «автоматично відхилений запит»). спробуйте почати, а вже далі буде вам легше. наостанок: адміністрація зробить то 1й крок – спробувати налагодити з вами контакт, але решта 80% всього (ініціатива у спілкування) залежить від тільки вас!! 2й сезон на 8 балів.1й сезон теж 8/10 Дякую за переклад та озвучку українською!!