UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Боги металу / Боги геві-металу
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Боги металу / Боги геві-металу

Metal Lords
4 148
0
+2123
6.7
FullHD
У тому, що молодь захоплюється музикою немає нічого дивного, і найчастіше, це не бажання грати на скрипці, а щось більш ударне та сучасне. Парочка вірних друзів, які навчаються в одному зі старших класів Хантер та Кевін є типовими аутсайдерами. Завоювати хоч якийсь авторитет у класі їм має допомогти організація ансамблю, який виступає у стилі геві-метал.

Регулярно репетируючи і намагаючись створити щось оригінальне і незабутнє, хлопці чудово розуміють, що без третього персонажа - басиста, жодної групи не вийде. На жаль, нікого, хто б підходив знайти не вдається, і в очікуванні удачі Хант намагається змусити приятеля грати в більш жорсткій манері, не підозрюючи, що тому взагалі не дуже близька гітара, і у вільний час він старанно і із задоволенням освоює барабани.

Коли з'ясовується, що за кілька місяців у школі пройде конкурс музичних колективів, герої фільму спалахують ідеєю стати його лауреатами. Саме в цей момент Кевін знайомиться з милою віолончелісткою Емілі і просить її взяти участь у проекті.

Режисер:
Пітер Соллетт
Країна:
Рік:
Тривалість:
1 год 37 хв
Звук:
одноголосий закадровий
кадри з фільму Боги металу / Боги геві-металукадри з фільму Боги металу / Боги геві-металукадри з фільму Боги металу / Боги геві-металукадри з фільму Боги металу / Боги геві-металу
Боги металу / Боги геві-металу дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Боги металу / Боги геві-металу українською

  • Онлайн
  • Трейлер
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent