UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Розбуджуючи мерців
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Розбуджуючи мерців

Waking the Dead
1 099
0
+22
6.7
720p
Філдінг Пірс працює офіцером берегової охорони у Нью-Йорку. Він досить амбітний юнак, який будує серйозні плани політичної кар'єри.
Пірс знайомиться з чарівною дівчиною Сарою. Кохання спалахнуло між молодими людьми з першого погляду. Здавалося, попереду велике майбутнє.
Сара трагічно загинула. Це вибило Пірса з колії, він намагається подолати горе і поринає у роботу. Трагедія зробила Філдінга дуже людяним, тепер він не просто політик, а народний обранець, який будує кар'єру, реально допомагаючи людям.
Пірс має блискучі перспективи, має всі шанси перемогти на виборах і йти далі. Хлопець знайомиться з іншою жінкою, але не може забути Сару. Пірс ніби бачить її ночами, розмовляє з нею і здається, Сара жива.
Картина із містичним підтекстом сподобається шанувальникам драм. Переживши втрату, можна не втратити зв'язок із дорогою людиною. Це змушує по-іншому дивитися на життя, бачити в ньому сьогодення та краще розуміти інших людей.

Режисер:
Кіт Ґордон
Країна:
Рік:
Тривалість:
1 год 45 хв
Звук:
багатоголосий закадровий
кадри з фільму Розбуджуючи мерцівкадри з фільму Розбуджуючи мерцівкадри з фільму Розбуджуючи мерцівкадри з фільму Розбуджуючи мерців
Розбуджуючи мерців дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Розбуджуючи мерців українською

  • Онлайн
  • Трейлер
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent