UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Військово-польовий госпіталь М.Е.Ш. / Пересувний армійський хірургічний госпіталь
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Військово-польовий госпіталь М.Е.Ш. / Пересувний армійський хірургічний госпіталь

MASH
1 710
0
+22
7.6
FullHD
Для тих людей, хто постійно має справу зі смертю та зруйнованими людськими життями, зберігати тверезий настрій дуже складно. Іноді людина занурюється у вир відчаю, в якому для неї єдиною втіхою стає алкоголь. Він дозволяє душі заспокоїтись та забути переживання, але головні герої кінострічки «Військово-польовий госпіталь М.Е.Ш.» вирішують вчинити по-іншому.
Вони постійно жартують і знущаються один з одного, без гумору не минає ні одного дня! Завдяки цьому лікарі, які щодня рятують життя і втрачають пацієнтів, можуть відчути себе живими. Людська натура тоді може вважатися сильною, коли ніякі негаразди та жахи не можуть похитнути міцний розум. Дуже просто втратити себе в цьому жаху, але лікарі госпіталю не сумують, адже вони роблять важливу роботу - рятують життя і дарують надію на майбутнє.
Цілком раптово кілька людей потрапляють у гущавину битви. Тут не існує правил гуманності, тисячі доль калічать в окопах і на передовій, і тільки польові лікарі мають можливість хоч якось згладити біль і страждання тих, хто жертвує своїм здоров'ям та долею, щоб їхні співвітчизники могли насолоджуватися життям.

Режисер:
Роберт Олтмен
Країна:
Рік:
Тривалість:
1 год 55 хв
Звук:
багатоголосий закадровий | Омікрон
кадри з фільму Військово-польовий госпіталь М.Е.Ш.  / Пересувний армійський хірургічний госпіталькадри з фільму Військово-польовий госпіталь М.Е.Ш.  / Пересувний армійський хірургічний госпіталькадри з фільму Військово-польовий госпіталь М.Е.Ш.  / Пересувний армійський хірургічний госпіталькадри з фільму Військово-польовий госпіталь М.Е.Ш.  / Пересувний армійський хірургічний госпіталь
Військово-польовий госпіталь М.Е.Ш.  / Пересувний армійський хірургічний госпіталь дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Військово-польовий госпіталь М.Е.Ш. / Пересувний армійський хірургічний госпіталь українською

  • Онлайн
  • Трейлер
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent