UAFILM.TV
UAfilm.TV » Серіали » В ДНК записана любов до тебе
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

В ДНК записана любов до тебе

DNA says love you
1 118
0
+11
7.2
FullHD
Наш світ уже давно влаштований таким чином, що все через певний проміжок часу здатне змінюватися, і це нікому непідвладно змінити. Людина не є винятком з цих правил, саме вона також, як і все інше підвладна часу. Вона може працювати над собою, змінюючись на краще. При цьому можуть змінюватися людські інтереси, характер і навіть темперамент. Все в людях здатне змінюватись. Іноді вони навіть не помічають таких змін, але ті все одно відбуваються. До вашої уваги представляється історія про молодого хлопця на ім'я Пу Ленцзян, який шалено любив займатися зйомкою відеороликів.
Складається таке враження, що він займався цим майже завжди. Разом зі своїм найкращим товаришем, головний герой вважав за краще розгулювати по занедбаних місцях у пошуках дивних пригод. Одного дня молоді хлопці опинилися в стінах покинутого храму, про який вже давно почали ходити легенди. Але прогулянка несподівано набула зовсім іншого характеру, і хлопці опинилися в центрі дуже дивних та загадкових подій. Справа в тому, що в храмі з'явилася таємнича людина, яка могла стати для головних героїв чимось більшим, ніж просто знайома з минулого.

Режисер:
Eri Hao
В ролях:
Жанр:
Країна:
Рік:
Тривалість:
22 хв
Звук:
одноголосий закадровий | K'Di
Статус:
1 сезон 2 серія
кадри з фільму В ДНК записана любов до тебекадри з фільму В ДНК записана любов до тебекадри з фільму В ДНК записана любов до тебекадри з фільму В ДНК записана любов до тебе
В ДНК записана любов до тебе дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися серіал В ДНК записана любов до тебе 1 сезон 2 серія українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent