UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Ульотні дівчата
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Ульотні дівчата

Girls Trip
3 317
0
+44
6.2
720p
У центрі подій опиняється четвірка найкращих подруг. Дівчата були близькі все своє життя. Ще з інститутських часів вони завжди дорожили своїми гарячими та сильними почуттями. Підтримка, взаємовиручка та розуміння – подружки знають ціну цим речам. Красуні подорослішали, у кожної свої реалії, мрії та радості. Молодість залишилася у минулому, пріоритети змінилися, а монотонні будні поглинули вільний час.
Якось нашим героїням спадає на думку чудова ідея - поїхати в чарівне місто Новий Орлеан, щоб відірватися на повну на щорічному музичному фестивалі! Величезне місто є справді культовим місцем, домом для багатьох знаменитих музикантів, а кожен куточок таїть тут свої таємниці та захоплюючі історії. Просто ідеальне рішення для тих, хто хоче відпочити та відновити майже втрачені взаємини.
Попереду наших героїнь чекають безліч непередбачуваних ситуацій, море алкоголю, запальних танців, нестримних веселощів, спонтанних любовних романів та інших принад захоплюючої подорожі, в ході якої подруги знову знайдуть те, що ледь не втратили.

Режисер:
Малкольм Д. Лі
Жанр:
Країна:
Рік:
Тривалість:
2 год 2 хв
Звук:
багатоголосий закадровий
кадри з фільму Ульотні дівчатакадри з фільму Ульотні дівчатакадри з фільму Ульотні дівчатакадри з фільму Ульотні дівчата
Ульотні дівчата дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Ульотні дівчата українською

  • Онлайн
  • Трейлер
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent