UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Серцеїд: Повернення героя
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Серцеїд: Повернення героя

Return of the Hero / Le retour du heros
1 477
0
+99
6.5
FullHD
Події історичної комедії «Серцеїд: Повернення героя» розгортаються в Франції початку ХІХ століття. Ловелас, красень і просто улюбленець жінок Невіль змушений йти до армії. Отримавши звання капітана, він не сумує і продовжує бачитися зі своєю коханою Поліною, у якої на нього серйозні види. Але одного разу Наполеон мобілізує всіх чоловіків і вирушає до Австрії. Капітан Невіль опиняється у лавах фронтових військ. Перед відходом він обіцяє Полін, що регулярно писатиме їй листи.

Минає деякий час, але Полін нічого не отримує. Чи він живий? Чи знайшов він собі іншу дівчину? Ці питання не дають спокою коханій Невіля. Через деякий час Полін приходить до висновку, що він просто забув про неї. Серце дівчини виявляється розбитим. Бачачи страждання сестри, кузина Елізабет вирішує почати писати Полін листи від імені Невіля. Ось тільки її фантазія заходить так далеко, що незабаром образ коханого Полін стає по-справжньому героїчним. Елізабет і не сподівається, що він колись повернеться назад. Але одного разу Невіль отримує можливість знову опинитися у Франції. І хто знає, чим усе це скінчиться.

Режисер:
Лоран Тірар
Рік:
Тривалість:
1 год 30 хв
Звук:
багатоголосий закадровий | К1
кадри з фільму Серцеїд: Повернення героякадри з фільму Серцеїд: Повернення героякадри з фільму Серцеїд: Повернення героякадри з фільму Серцеїд: Повернення героя
Серцеїд: Повернення героя дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Серцеїд: Повернення героя українською

  • Онлайн
  • Трейлер
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent