UAFILM.TV
UAfilm.TV » Серіали » Успіх / Життя як шоу
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Успіх / Життя як шоу

Smash
1 504
0
00
7.7
BDrip
В один з бродвейських театрів письменники Джулія Х'юстон (Дебра Мессінг, «Уїлл і Грейс») і Том Левітт (Крістіан Борло) приносять нову ідею - мюзикл про життя Мерилін Монро. Трупа починає працювати над новою постановкою - і робота виявляється тісно пов'язана з безліччю проблем і тонкощами в особистому житті членів трупи. Продюсер Ейлін Ренд (Анжеліка Х'юстон, «Сімейка Адамс») поєднує постановку з процесом розлучення. У постановника Дерека Віллса (Джек Девенпорт, «Пірати Карибського моря») дуже поганий характер - хоча його талант не викликає сумнівів. Айві Лінн (Меган Хілті) і Карен Картрайт (Кетрін МакФі) борються за право грати головну роль, власне діву Мерилін. Призначення на інші ролі стикаються зі складними особистими відносинами між виконавцями. Але все-таки робота рухається - хоча постановка і стикається з безліччю інтриг, взаємних образ, старих ран і необгрунтованих часом амбіцій. Шоураннер серіалу Тереза ​​Ребек прекрасно знає, про що вона знімає: крім телебачення, вона багато працювала в театрі як драматург, і її п'єси - «Маврикій», «Семінар» і багато інших - з успіхом йшли в провідних бродвейських театрах.

Режисер:
Michael Morris, Майкл Майєр, Тріша Брок
Жанр:
Країна:
Рік:
Тривалість:
44 хвилини (00:44)
Звук:
багатоголосий закадровий | ТРК Україна
Статус:
2 сезон 17 серія
кадри з фільму Успіх / Життя як шоукадри з фільму Успіх / Життя як шоукадри з фільму Успіх / Життя як шоукадри з фільму Успіх / Життя як шоу
Успіх / Життя як шоу дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися серіал Успіх / Життя як шоу 2 сезон 17 серія українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent