UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Школа для дорослих
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Школа для дорослих

Night School
9 790
0
+99
5.6
FullHD
Не всі вважають, що офіційна освіта може дати людині можливість реалізувати себе у суспільстві. Деякі хоч із цією думкою не згодні, відмовляються від здобуття освіти через непрості життєві обставини. Серед таких виявляються головні герої комедійного фільму «Школа для дорослих».

У центрі історії опиняється група літніх людей, які з різних причин не змогли закінчити школу та отримати атестат про освіту. До цього моменту кожен із них спокійно жив, займаючись своїми справами, але раптова зміна соціального стану та громадський тиск призвели до того, що всі вони знову змушені повернутися за парту для того, щоб пройти курс підготовки до складання випускного іспиту. Серед цих людей виявляються представники різних професій, які мають свої погляди на житті і які кардинально відрізняються. І незважаючи на те, що всі вони вже давно сформувалися як особистості і не бажають навчатися, їм доведеться забути про повсякденні проблеми та серйозно поставитися до навчання у вечірній школі.

Режисер:
Малкольм Д. Лі
Жанр:
Країна:
Рік:
Тривалість:
1 год 51 хв
Звук:
багатоголосий закадровий
кадри з фільму Школа для дорослихкадри з фільму Школа для дорослихкадри з фільму Школа для дорослихкадри з фільму Школа для дорослих
Школа для дорослих дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Школа для дорослих українською

  • Онлайн
  • Трейлер
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent