UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Божевільна, але прекрасна
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Божевільна, але прекрасна

Crazy/Beautiful
1 083
1
-13
6.5
FullHD
Драматичний фільм "Божевільна, але прекрасна" (Crazy/Beautiful) розповідає про сучасну історію кохання Ромео та Джульєтти. Кохання всім вікам покірне, будь-якій національності, будь-якому віросповіданню та різним економічним класам. Кохання – це почуття, яке приносить і радість і горе, і щастя і смуток, і міцний союз і випробування. Вся історія розгортається у місті Лос-Анджелес, де зустрічаються двоє молодих людей, але не підозрюють про те, як переплетуться їхні долі.
Головна героїня Ніколь – дуже гарна дівчина із забезпеченої родини, що зробило її примхливою, розпещеною та безтурботною. Вона вважається елітою суспільства. Мати залишає Ніколь і залишає сім'ю, тепер її втіха – це алкоголь. Головний герой Карлос – хлопець, середнього класу, родина його була багата і всі випробування бідності йому чужі. Їм обом по сімнадцять років і це єдине, що об'єднує їх. Випадкова зустріч, легкий флірт переростають в щось більше, що для обох стало несподіванкою. Карлос, як ніхто, розуміє Ніколь, що надає їй підтримку. Створюється пара, але всі проти цього союзу як з боку дівчини, так і хлопця. Їм належить пройти випробування, які зміцнять їх або, навпаки, розлучать.

Режисер:
Джон Стоквелл
Країна:
Рік:
Тривалість:
1 год 39 хв
Звук:
багатоголосий закадровий | 1+1
кадри з фільму Божевільна, але прекраснакадри з фільму Божевільна, але прекраснакадри з фільму Божевільна, але прекраснакадри з фільму Божевільна, але прекрасна
Божевільна, але прекрасна дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Божевільна, але прекрасна українською

  • Онлайн
  • Трейлер
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent
  1. Леонід
    Леонід
    24 жовтня 2023 01:27
    0
    Молодіжна мелодрама з ранньою Кірстен Данст.