UAFILM.TV
UAfilm.TV » Аніме » Майстер демонічного культу чібі
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Майстер демонічного культу чібі

Mo Dao Zu Shi Q
1 975
0
+11
FullHD
Спін-офф аніме-серіалу "Магістр диявольського культу", виконаний у стилі тібі. Стрічка складається з різних комічних історій за участю Вей Усяня та інших героїв, які зачіпають три головні періоди його життя: юність, дорослішання та відродження після смерті.

Вей Усянь живе у фентезійному світі, що нагадує середньовічний Китай. Йому не вперше стикатися з проявами білої та чорної магії, монстрами, привидами, містичними істотами та честолюбними магами, які бажають отримати небувалу силу. Він і сам зараховує себе до категорії найсильніших чарівників, але спочатку він має пройти навчання в уславленому ордені Гусу Лань. У ордені заклиначів панують суворі правила, всім заправляють могутні племінники глави клану. Вей вирішує познайомитися з одним із них Лань Ванцзі – галасливим та свавільним хлопцем. Спокійний та врівноважений магістр повна протилежність новому приятелю, але дружні стосунки складаються чудово.

Нерідко до магів за допомогою звертаються прості люди, які не можуть впоратися зі свавіллям привидів та монстрів. П'ять великих кланів розпочинають непросте навчання, не знаючи, з чим зіткнуться надалі. Ніхто не очікував, що члени ордена Вень, які прагнуть влади, оголосять іншим кланам війну, що змушує протистояти спільному ворогові, витісняючи зрадників і заздрісників.

Режисер:
Mo Xiang Tong Xiu
Країна:
Рік:
Тривалість:
5 хв
Звук:
двоголосий закадровий | Amanogawa
Статус:
1 сезон 30 серія
кадри з фільму Майстер демонічного культу чібікадри з фільму Майстер демонічного культу чібікадри з фільму Майстер демонічного культу чібікадри з фільму Майстер демонічного культу чібі
Майстер демонічного культу чібі дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися аніме Майстер демонічного культу чібі 1 сезон 30 серія українською

  • Онлайн
  • Трейлер
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent