UAFILM.TV
UAfilm.TV » Аніме » Мушіші: Тінь, що поглинає сонце
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Мушіші: Тінь, що поглинає сонце

Mushishi: The Shadow That Devours the Sun
1 073
0
+22
8.6
720p
Муші - незвичайна назва, що характеризує дивних містичних істот неземного походження, які стоять між тваринами та привидами. Їх можуть побачити далеко не всі смертні, тому лише обрані готові присвятити все своє життя вивченню таких загадкових і дивних одухотворених об'єктів. Таких затребуваних і рідкісних фахівців називають майстрами муші, і головний герой цієї історії є якраз одним з них. Гінко - молодий і освічений юнак, який уже кілька років подорожує всіма незвіданими куточками Японії, займаючись кропітким і ретельним вивченням дивовижних створінь, намагаючись пролити світло на таємниці їхнього існування. Відважному і сміливому хлопцю доведеться відвідати найпідозріліші місця, куди раніше не ступала нога людини, а також надавати допомогу беззахисним людям, які свого часу постраждали від жорстоких дій муші. Однак він не збирається знищувати шкідників, вважаючи, що саме через свою несхожість, унікальність і неповторність вони гідні жити. Але чи не приведе таке рішення до глобальної та непоправної катастрофи, в ході якої наражаються на небезпеку чергові безневинні життя? Крім того, головному герою мультфільму належить побачити одне з найрідкісніших, неповторних і невимовних явищ у живій природі – сонячне затемнення.

Режисер:
Наґахама Хіроші
Країна:
Рік:
Тривалість:
44 хв
Звук:
двоголосий закадровий | Gwean&Maslinka
кадри з фільму Мушіші: Тінь, що поглинає сонцекадри з фільму Мушіші: Тінь, що поглинає сонцекадри з фільму Мушіші: Тінь, що поглинає сонцекадри з фільму Мушіші: Тінь, що поглинає сонце
Мушіші: Тінь, що поглинає сонце дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися аніме Мушіші: Тінь, що поглинає сонце українською

  • Онлайн
  • Трейлер
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent