UAFILM.TV
UAfilm.TV » Аніме » Штейнова Брама / Брама;Штейна + ONA
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Штейнова Брама / Брама;Штейна + ONA

Steins;Gate
3 429
0
+11
8.8
720p
Дія серіалу "Брама Штейна" (Steins; Gate) розгортається в незвичайному місці під назвою Акіхабара. Тут повно дивних, а часом навіть божевільних людей. Головні герої якраз і відносяться до таких не зовсім адекватних людей. У кожного з них "свої таргани в голові". Рінтаро Окабе лише вісімнадцять років, а він уже справжній учений і до того ж протистоїть світовій змові.
Цей божевільний вчений створив «Лабораторію проблем часу», де працюють його товариші. З Маюрі Сіїна головний герой знайомий із дитинства. Вона працює в кафе та захоплюється косплеєм. Ітару Хасіда виступає в лабораторії як хакер. Курісу Макісе усі вважають юним генієм і тому без її знань Рінтаро вже нікуди. Дівчина обожнює інтелектуальні пригоди, та ще й скучила за добрим відношенням.
Учасникам унікальної лабораторії вдалося створити справжню машину часу із мікрохвильової печі. Їхні знання допомагають створювати дивовижні речі, адже недаремно кажуть, що великі відкриття належать аматорам. Проте ситуація повернулася так, що Рінтаро пошкодував про те, що відкрив «браму Штейна». Він переживав не за себе, а за тих, чиїми життями він у жодному разі не міг ризикувати. Тепер хлопцеві доведеться постаратися.

Режисер:
Хамасакі Хіроші, Сато Такуя, Кобвяші Томокі
Країна:
Рік:
Тривалість:
24 хв
Звук:
багатоголосий закадровий | MelodicVoiceStudio
Статус:
2 сезон 4 серія
кадри з фільму Штейнова Брама / Брама;Штейна + ONAкадри з фільму Штейнова Брама / Брама;Штейна + ONAкадри з фільму Штейнова Брама / Брама;Штейна + ONAкадри з фільму Штейнова Брама / Брама;Штейна + ONA
Штейнова Брама / Брама;Штейна + ONA дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися аніме Штейнова Брама / Брама;Штейна + ONA 2 сезон 4 серія українською

  • Онлайн
  • Трейлер
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent