UAFILM.TV
UAfilm.TV » Аніме » Ґотика
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Ґотика

Gosick
2 346
0
+88
7.3
FullHD
Дії детективно-комедійного аніме-серіалу «Ґотика» розвиваються в альтернативній Європі у невеликій державі Совіль. На дворі двадцяті роки світ насолоджується спокоєм, що настав після закінчення Першої світової. Звичайні робітники, працюють не покладаючи рук, заробляють собі на їжу. Аристократія ж знаходиться в пошуку розваг. У славетній вищій школі Святої Марії навчаються нащадки аристократів. У центрі подій знаходиться Кадзуя Кудзе — третя дитина спадкових військовослужбовців, яка переходить саме до цього навчального закладу, приїхавши з Японії. Корінні учні, які мають схильність до містики, відразу ж надають новому учню статус відкинутого і прізвисько ангела смерті. Одного разу, сподіваючись розігнати зневіру, хлопчина вирушає в учнівську бібліотеку, розташовану в вежі, і зустрічається там із чудовою дівчинкою з жовтими локонами в готичному вбранні. Неймовірно, але нова знайома давно вже чекала візиту цього хлопця!
З'ясовується, що Вікторіка (так звати дівчинку) є позашлюбною дочкою місцевого вельможі. Бідолашна буквально заточена в стінах школи, ніби в золотій клітці. Проте з появою Кудзе ситуація кардинально змінюється. Дівчина, яка відчула присмак свободи, приймається самостійно розслідувати кримінальні головоломки. З цього моменту перед геніальним детективом і її відданим товаришем не можуть встояти ні лиходії-одинаки, ні цілі угруповання, як би вміло вони не маскувались.

Режисер:
Хітоші Намба
Країна:
Рік:
Тривалість:
24 хв
Звук:
двоголосий закадровий | Gwean&Maslinka
Статус:
1 сезон 11 серія
кадри з фільму Ґотикакадри з фільму Ґотикакадри з фільму Ґотикакадри з фільму Ґотика
Ґотика дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися аніме Ґотика 1 сезон 11 серія українською

  • Онлайн
  • Трейлер
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent