UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Весільний сезон
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Весільний сезон

Wedding Season
4 004
1
+1717
6.3
FullHD
Цей веселий фільм розповідає історію молодих людей Аші та Раві, які стикаються з величезним тиском з боку своїх сімей щодо одруження. Головні герої обидва індійського походження, тому з настанням весільного сезону їхні сім'ї сподіваються, що вони теж знайдуть собі супутників життя, щоб ті могли влаштувати свої великі весілля. Мама Аші намагалася влаштовувати для неї сліпі побачення, і саме таким чином дівчина зустріла Раві. Насправді, Аша і Раві неабияк втомилися від постійного шквалу питань, тому вони вирішують обхитрити своїх батьків і на якийсь час прикинутися, що вони зустрічаються.

Аша працює економістом і дуже щаслива мати високооплачувану роботу. У неї немає вільного часу. Аша хоче, щоб жінки Південної Азії мали найкраще життя, тому вона робить все можливе, щоб вони отримували кредити, завдяки яким вони можуть розпочати свій бізнес та виявитися корисними для суспільства. Аша професіонал своєї справи, у минулому вона перебувала у відносинах, які закінчилися невдало, тому зараз вона не хоче вступати до нових, а зосереджена виключно на кар'єрному зростанні.

З іншого боку, Раві який покинув Массачусетський технологічний інститут, щоб слідувати поклику свого серця. Його мати створила фальшивий профіль на сайті онлайн-знайомств, за допомогою якого він зустрічає Ашу. Щоб уникнути схожих проблем і порадувати своїх батьків, молоді люди вирішують допомогти один одному, проте, все літо вдаючи, що вони перебувають у стосунках і симулюють роман, Аша і Раві навіть не підозрювали, що зрештою вони закохаються один в одного і більше не зможуть приховати свої справжні почуття.

Режисер:
Том Дей
Країна:
Рік:
Тривалість:
1 год 38 хв
Звук:
професійний дубльований | студія Le Doyen
кадри з фільму Весільний сезонкадри з фільму Весільний сезонкадри з фільму Весільний сезонкадри з фільму Весільний сезон
Весільний сезон дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Весільний сезон українською

  • Онлайн
  • Трейлер
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent
  1. Метелик
    1 жовтня 2022 22:11
    +1
    Неймовірний фільм! Один з небагатьох випадків, коли я не хотіла, щоб ця історія скінчилась. Я б із задоволенням подивилась другу, і третю, і п'яту частину. Легкий, веселий і романтичний. Дякую!