UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Тор: Любов і Грім
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Тор: Любов і Грім

Thor: Love and Thunder
161 641
26
+137373
6.7
FullHD
Після пережитих пригод, загибелі друзів, брата та відсутності в житті коханої дівчини Тор стикається з екзистенційною кризою. Від затяжних пошуків внутрішнього спокою його відволікає звістка про нового галактичного лиходія Горра - останнього представника свого виду, що вижив, і знайшов могутній артефакт, що дозволяє вбивати богів. Щоб відбити загрозу, Тор заручається підтримкою королеви Нового Асгарда Валькірії, безстрашного гладіатора Корга і... своєї колишньої дівчини, астрофізика Джейн Фостер, яка зуміла заволодіти Мьольніром.

кадри з фільму Тор: Любов і Грімкадри з фільму Тор: Любов і Грімкадри з фільму Тор: Любов і Грімкадри з фільму Тор: Любов і Грім
Тор: Любов і Грім дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Тор: Любов і Грім українською

  • Онлайн
  • Трейлер
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent
  1. Гість Андрій
    4 червня 2023 20:43
    +1
    Народ, раджу почитати комікс про Горра. Порівняно з ним у фільми злито одного з найепічніших поганців. Комікс реально моторошний та нуарний, в ньому відчувається відчай і порожнеча, смерть богів у багатьох світах, занепад цивілізацій. Тут все це не розкрито і Тора продовжують робити клоуном і розтяпою, не круто. Але якщо опустити комікс, то дивитися можна. Як розвага в кінотеатрі - піде, проте це все.
  2. Гість Олег
    Гість Олег
    11 травня 2023 20:46
    +5
    фільм мені сподобався дивлюся вже його 3 раз
  3. Cat_lolrol
    Cat_lolrol
    10 травня 2023 15:22
    0
    що я нерозумію що відбувається????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

    [spoiler][[spoiler]spoiler[/spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler] tired_face mask [spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler]][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler][/spoiler]

    gthit huhiwuhhhejwdddddddddddhedjjjdeeeeeeedjeeddedeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeedenijoewljvwjod;9wcoFDOk
  4. Гермофродит
    24 квітня 2023 03:01
    +3


    Sigma be like:kissing_closed_eyes

    Цитата: Гермофродит

    Пойду подро... что?
    Правильно, по дроны,для ЗСУ.

    Цитата: Гість Вікторія
    мразота єбало завали

    Это ты своему бывшему?
    :trollface:

    Лан я пошутил но так как здесь нет функции удаления сообщения(потому что администрации лень у них ЖЖ)то пусть они и удаляют
  5. Jeusw2
    18 квітня 2023 12:09
    +6
    Фільм ніякий. Сюжет ніякий. Логіки нема, та й кончене ЛГБТ сують... bowtie
    1. Гість Вікторія
      Гість Вікторія
      23 квітня 2023 13:12
      -5
      мразота єбало завали
  6. Максим Сас
    21 березня 2023 15:11
    +9
    sunglasses
  7. Holli
    19 березня 2023 15:13
    +1
    Після кінцевої заставки є продовження, тобіш початок нової серії. Я відверто кажучи розчарована, тому що чим далі тим бредовіше... Персонажа на місце Геркулеса підібрали жахливого.
    До того ж все розумію толерантність але задумка людства була в тому що ми різнополі! Я бажаю це поважати, і якщо когось це дескріменує то нехай дивляться фільми окремо зняті про таких і такими ж..
  8. Гість Олександр
    13 березня 2023 18:54
    -1
    Це просто жах. Завжди подобалась фантастіка. но після перегляду цього фільму, можу написати тільки що я задарма витратив свій час.
  9. Гість Максим
    6 лютого 2023 11:22
    +1
    З Тора ще з 3 частини зробили клоуна, а не серйозного персонажа, яким він є в коміксах.А цей фільм можна дивитися тільки, якщо ти фанат, бо в іншому випадку це просто жах, а не фільм. А через нинішні толерантні стандарти, не можна подивитися нормально жоден фільм, бо аби не образити якесь суспільство, скрізь є геї, лезбійки і т.д, вже жоден фільм без цього не обходиться.
    1. ююю
      ююю
      26 липня 2023 19:54
      -5
      а мене нудить від того що в кожному фільмі гетеро пара, навіть основна любовна лінія, це ж не нормально...
  10. Гість Ірина
    3 лютого 2023 19:36
    +1
    ЛГБТ СМОРІД
    Якщо раніше фантастика і цікаво то зараз повне знецінення відносин і лиш пропаганда, сюжет жах
    1. Гість Вікторія
      Гість Вікторія
      23 квітня 2023 13:12
      -7
      їбало завали
  11. Гість Петро
    Гість Петро
    5 січня 2023 23:36
    +8
    Фільм повна туфта за сюжетом. Козли5+
  12. Гість Катя
    Гість Катя
    12 листопада 2022 18:51
    +9
    Після фільму залишилось двояке відчуття. Що мені сподобалось, так це графіка, гумор та актори. Все інше - просто жах. Мені DC не подобались через те, що у більшості їхніх фільмів приблизно схожий на цей сюжет. Тепер і в Марвел зробили те саме. Я чекала чогось грандіознішого, а не висмоктаних з пальця антагоністів та купу тупих моментів, типу: "Троє не змогли того тіньового побити (Гора, чи що), а двоє, які вже ледь ворушились - змогли" і так далі. Мотивація як у антагоністів, так і у протагоністів ніяка. Дітей врятувати - ок, нормально, але понім іді...зм якийсь. Діти монстрів вбивають??? АААААААААА, мене це вибісило. Кінець непередбачуваний, але після такого завершення фільму ще більше незрозумілих емоцій з'явилось. Здається, все ок, а здається і ні, і це бісить.
    P. S. Хто читає коментарі в роздумах, дивитись це чи ні, скажу так: якщо ви фанат марвел і бачили всі інші фільми (як я), то я би радила подивитись його заради галочки і не звертати увагу на купу тупих моментів в фільми. Але якщо ви НЕ ФАНАТ, то подивіться краще інші фільми марвел, а не це яскраво-барвисте непорозуміння, і бажано, в правильній послідовності kissing_heart (її можна знайти в інтернеті, просто написавши щось типу "В якому порядку дивитись фільми марвел")
  13. Гість Андрій
    4 листопада 2022 00:26
    +2
    Хоч і виглядає як дитяче кіно але уже на 13 хв бачу хорушу музику гумор та непогану гру крістіана
  14. Гість Максим
    29 жовтня 2022 22:19
    +1
    Сюжет предсказав за перші 10 хвилин. Неймовірно багато пропаганди лгбт культури. Фільму поставлю з натяжкою 1/10 за спец-ефекти. Більше поставити я не можу, повна дурня. Ну але що зробиш, їм за це немалі гроші платять...
    1. До.стивен
      До.стивен
      18 квітня 2023 10:49
      +1
      А де тут пропаганда? Я реально не побачив
      1. Влад
        Влад
        26 квітня 2023 23:25
        0
        На кінці каменюка був з каменюкою тіпа хлопець каменюка полюбив іншого хлопця каменюку
        1. Зла сука
          Зла сука
          29 червня 2023 20:41
          0
          Бля, 1 момент вкінці, І ВСЕ
          Де тут пропаганда, де тут "неймовірно багато", де тут "фу, пхають толерантність"?
          Лол, я в ахуї з ображених і крихких людинськ тут
          Від русня відрізняєтеся тільки мовою схоже
          Так і підете у Європу, будете місцевими дикунами, яким заважають "не такі" люди
          Давайте, ставте мільйон дизів, клоуни
  15. Виталий
    28 жовтня 2022 21:31
    +2
    Повне 💩. Я дивуюсь, як Бейл згодився зніматись в цьому 💩
  16. StCollektor
    19 жовтня 2022 12:50
    -2
    Фільм абсолютне.. ну ви зрозуміли. І не тому що тут є якісь ЛГБТ посилання на це взагалі байдуже. Гор-м'ясник з оригіналу дійсно вмотивований і зрозумілий персонаж тут же він просто якась какавелька. От просто побачив свого божка меч щось прошепотів і все всіх богів прикінчити.
    Ну окей бійка під час битви ну це прямо таки канон фільмів але дратує будь здоров. Там когось убивають жеруть заживо а гг такий вирішив потеревенити. Це типу має бути смішно? Потішно?
    Далі похід в місто богів. Не нагадаєте чому бог грому вирішив замаскуватись? Тобто бог який мав право прийти на засідання відкрито, вирішив безглуздо потягнути час, ну щоб діти встигли побільше побути з маніяком вбивцею. А навіщо ви спитаєте ну звісно щоб була сцена з роздяганням. Це ж так смішно!
    Тепер на рахунок богів. Тобто боги з усього всесвіту почули що появився якийсь маніякочелло який рубає богів і всі як один вирішили сховати голову в пісок. Тобто боги війни там в принципі без яєць? От всі до єдиного з усього всесвіту! Вірю вірю.
    Тепер бій з Гором. Скажіть чому вальцірія, не богиня, пережила поранення яке ВБИВАЄ БОГІВ? А напевно сюжетна броня зрозумів зрозумів.
    Також мені цікаво звідки Гор знає все про валькірію Джейн і Тора? От просто звідки він знає про такі дрібниці? Розслідування провів чи може в мозку копається в будь якому разі цей момент дуже натягнутий! Прямо таки відчувається як режисер особисто нашіптує на вухо це все антагоністу.
    Останній бій. От просто нахуй логіку, просто нахуй. Малі діти валять мобів які дорослих воїнів вбивали... Ні я розумію блискавка Зевса але бляха муха це таке лайно.
    Коротше дно пробите але ЛГБТ посилання це напевно самий менший недолік із всього переліченого.
    1. Д
      Д
      21 лютого 2023 09:08
      -3
      Тобі не похуй недивись якщо не нравитьця ане пиши шось
  17. Василь
    4 жовтня 2022 15:12
    +18
    Дно пробито. Стільки лгбт повісток... Корк гей, Валькірія лезбіянка, а єдині традиційні стосунки приречені на смертьодного із персонажів. Дуже жаль що повістка вийшла на перший план. Тора зробили жалюгідним і слабким. Канон набагато похмуріший і драматичніший.
  18. Liebe
    24 вересня 2022 17:32
    0
    дуже сподобалось!
  19. Sailo Moon
    17 вересня 2022 03:08
    +3
    Зворушливо і мило .