UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Таємне побачення
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Таємне побачення

Mystery Date
768
0
+22
6.0
FullHD
Фільм «Таємне побачення» починається з того, що батьки Тома їдуть на кілька днів, залишаючи його на самоті. Однак саме самотність змушує його розмірковувати про чарівну Джину. Думаючи про неї, Том ніяк не може зважитися на особисте знайомство, чудово при цьому розуміючи, що якщо йому не вдасться це зробити зараз, то потім може бути вже пізно. Але що вдієш, якщо молода людина не має рішучості.

Але на його щастя в будинку виявляється його старший брат. Крейг вирішує, що потрібно допомогти братові, тому бере на себе всю підготовчу частину: він телефонує пасії Тома, риється в сміттєвому пакеті, який вона щойно викинула і робить деякі висновки про те, як об'єкт зітхань брата проводить свій вільний час. Крім того, він підкидає йому трохи грошей та навіть свої документи.

Здається, що все сплановано і ніщо не здатне перешкодити побаченню, але є одне АЛЕ. Крейг геть-чисто забороняє своєму братові використовувати старий розкішний автомобіль, але Том, не прислухавшись і проігнорувавши вимогу брата, бере саме цю машину. З цього для героїв фільму «Таємне побачення», перегляд якого можна здійснити на сайті, починається ланцюжок кумедних збігів, пригод та випадковостей.

Режисер:
Jonathan Wacks
Країна:
Рік:
Тривалість:
1 год 37 хв
Звук:
багатоголосий закадровий | AMC
кадри з фільму Таємне побаченнякадри з фільму Таємне побаченнякадри з фільму Таємне побаченнякадри з фільму Таємне побачення
Таємне побачення дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Таємне побачення українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent