UAFILM.TV
UAfilm.TV » Аніме » Хроніки Валькірії
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Хроніки Валькірії

Senjou no Valkyria / Valkyria Chronicles
1 052
0
00
7.2
720p
В Альтернативній реальності існує країна Галія, багата на цінний ресурс – рагніт, який може застосовуватися в різних сферах. Його називають "Камінь владик", він потрібен практично скрізь - від заправки зброї до створення медпрепаратів. І саме через це Імперія вторгається на її територію, зустрівши опір із боку народу. Уряд Галії давно ослаб, і маленька країна не може повноцінно відповісти загарбникам.
Імперія прагне захопити мінерал, вирішивши, що той допоможе їм завоювати весь континент. Але народ, навіть незважаючи на те, що глава їхньої держави опустив руки, не здається. Одним із загонів керує Алісія, якій вдалося зловити «ворожого шпигуна» Уелкіна Гюнтера, героя минулої війни.
Ви дізнаєтеся про будні та боротьбу проти загарбників і про надію... адже в Галії вірять в одну легенду про Валькірію. Кажуть, колись на Землю напав ненаситний Даркій, який трощив і викрадав усе, що було потрібне смертним. Але героїня Валькірія врятувала народ від смерті, пронизавши серце ворога. Можливо, настав час їй повернутися і знову врятувати планету від нового втілення Даркія?

Режисер:
Ямамото Ясутака
Країна:
Рік:
Тривалість:
25 хв
Звук:
двоголосий закадровий | 2+2
Статус:
1 сезон 26 серія
кадри з фільму Хроніки Валькіріїкадри з фільму Хроніки Валькіріїкадри з фільму Хроніки Валькіріїкадри з фільму Хроніки Валькірії
Хроніки Валькірії дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися аніме Хроніки Валькірії 1 сезон 26 серія українською

  • Онлайн
  • Трейлер
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent