UAFILM.TV
UAfilm.TV » Аніме » Це провина не моя, що непопулярна я!
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Це провина не моя, що непопулярна я!

Watashi ga Motenai no wa Dou Kangaetemo Omaera ga Warui!
1 276
0
+11
7.2
720p
Сюжет комедійного аніме-серіалу "Це провина не моя, що непопулярна я!" обертається біля Куроки Томоко — дівчинки, якій п'ятнадцять років, але вона досить непогано розуміється на лайт-новелах, аніме, отоме-іграх і має величезний успіх у віртуальних хлопців. Юна героїня з великим нетерпінням чекає, коли ж її буде переведено до старших класів — саме там, завдяки своєму величезному досвіду спілкування онлайн, вона легко зможе стати зіркою в будь-якій компанії. Втім насправді складається все трохи інакше, тому що насправді Томоко є відлюдькуватою неохайною дівчинкою, якій складно вільно спілкуватися з оточуючими, крім близьких і єдиної подружки Ю. Молодшенький брат дівчинки, такий ж затятий геймер, але при цьому хлопчина небезуспішно у і легко спілкується з ровесниками. Усвідомивши, що в реальності знайти приятелів набагато складніше — адже однокласники зовсім не поспішають ставати її друзями, Курокі має намір неодмінно виправити цю неприємність... Тепер для нашої героїні стає пріоритетною метою досягти справжньої популярності у своєму класі, а для цього їй належить довго і наполегливо працювати не тільки над власним іміджем, а й над собою, щоб досягти бажаного.

Режисер:
Оонума Шін
Країна:
Рік:
Тривалість:
25 хв
Звук:
двоголосий закадровий | AniUA
Статус:
1 сезон 13 серія
кадри з фільму Це провина не моя, що непопулярна я!кадри з фільму Це провина не моя, що непопулярна я!кадри з фільму Це провина не моя, що непопулярна я!кадри з фільму Це провина не моя, що непопулярна я!
Це провина не моя, що непопулярна я! дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися аніме Це провина не моя, що непопулярна я! 1 сезон 13 серія українською

  • Онлайн
  • Трейлер
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent