UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Секретні матеріали: Хочу вірити
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Секретні матеріали: Хочу вірити

The X Files: I Want to Believe
1 968
0
+33
6.0
FullHD
"Секретні матеріали: Хочу вірити" (The X-Files: I Want to Believe) - другий повнометражний фільм на тему матеріалів, знятий Крісом Картером в 2008 році. Сюжет фільму розвивається, як не дивно, навколо Скаллі та Малдера. На цей раз їм належить розгадати загадку зникнення молодих дівчат, зокрема одного з агентів ФБР. Напевно, якби не вона, то вбивства тривали б, поки сам вбивця не вирішив що вистачить.
Драматургія фільму заснована на вірі, її силі і впливу на людство і людину, зокрема. Найсильнішою вірою володіє священик, який розкаявся в гріхах і що знайшов дар бачення. Саме на них і буде побудований сюжет трилера. Не менш міцною вірою наділений Малдер, який цілком вірить в паранормальні здібності батька-предвідца. У ролі скептика виступила Скаллі, зі своїм раціональним світом. Чи дасть віра силу? Падрі - витерпіти болісні бачення? Малдеру - врятувати дівчат, які потрапили в руки жорстоких медиків? І Скаллі силу врятувати хлопчика від невиліковної хвороби. Фільм навчить вірі, навіть нехай в найбожевільнішу ідею. Жорстокі експерименти над людьми теж мають фанатів. Викрадач-м'ясник свято вірить у порятунок хворого на рак вченого. Керуючись бажанням продовжити життя генія, він постачає потрібні тіла лікарям, висококваліфікованим в області пересадки голови від одного тіла до іншого. Ось така віра.

Режисер:
Кріс Картер
Країна:
Рік:
Тривалість:
104 хвилини (01:44)
Звук:
професійний дубльований
кадри з фільму Секретні матеріали: Хочу віритикадри з фільму Секретні матеріали: Хочу віритикадри з фільму Секретні матеріали: Хочу віритикадри з фільму Секретні матеріали: Хочу вірити
Секретні матеріали: Хочу вірити дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Секретні матеріали: Хочу вірити українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent