UAFILM.PRO
UAfilm.PRO » Фільми » Незабутнє
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Незабутнє

Unforgettable
1 104
0
+22
5.1
720p
Сімейне життя Теси Конновер тріснуло по швах: чоловік більше не відчуває до неї колишніх почуттів і вирішив жити з іншою жінкою. Бідолаха не може повірити в кошмар, що відбувається наяву, і просто божеволіє, переживаючи цей нелегкий час. Розлучення їй дається з останніх сил. Мало того, божевілля підкреслюється поведінкою колишнього чоловіка, оскільки незабаром він пускає до їхньої оселі свою нову пасію на ім'я Джулія Бенкс, якій він віддав своє серце. Інша жінка тепер не просто починає жити в будинку, де в минулому наша героїня проводила з коханим чоловіком щасливі дні, а й усіляко намагається впливати на життя дочки Теси, яку звати Ліллі. Жінка всіма силами намагається бути ідеальною дружиною та мачухою. Але в її в минулому є свої секрети, які вона старанно намагається приховати. Тепер Джулія вважає, що нарешті знайшла свою долю і може розпочати нове життя.
Доведена до крайньої межі Тесса, яка не втрачає надії на відновлення відносин з колишнім чоловіком, починає дуже ревнувати. Заздрість та злість пожирають її зсередини. Наша героїня вирішує зробити все, що тільки в її силах, аби порушити ідилію цих двох та зруйнувати їхні плани на щасливе спільне майбутнє.

Режисер:
Деніс Ді Нові
Жанр:
Країна:
Рік:
Тривалість:
1 год 40 хв
Звук:
субтитри
кадри з фільму Незабутнєкадри з фільму Незабутнєкадри з фільму Незабутнєкадри з фільму Незабутнє
Незабутнє дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Незабутнє українською

  • Онлайн
  • Трейлер
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent