UAFILM.TV
UAfilm.TV » Серіали » Чотири життя Тари
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Чотири життя Тари

United States of Tara
1 235
0
02
8.0
BDrip
Трагікомічний американський серіал «Сполучені Штати Тари» складається з трьох сезонів, з яких комічно сприймається лише перший, а потім глядачі вже починають розуміти, в чому полягає трагедія головної героїні. Для того, щоб сюжет був максимально наближений до реальності, сценаристи навіть скористалися консультаціями клінічного психіатра, а саме щодо дисоціативного розладу ідентичності, від якого страждає Тара.
Головним персонажем є жінка, мати двох дітей, дружина свого чоловіка талановита художниця. І в її житті все здається нормальним лише у спокійні моменти. Але як тільки починаються стреси, на передній план виходить одна із трьох її альтер-его. То хто вона насправді? Дівчина-тінейджер Ті, ненависний гомосексуалістів чи домогосподарка з 1950-х років? Вибір поведінки залежить від того, яка роль в кожний конкретний момент переважає. І хоча сценаристи та режисери змогли обіграти комедійність такого захворювання, нічого смішного в цьому немає.
Коли людина втрачає свою особистість і не розуміє, хто вона і де знаходиться, як слід чинити і т.д., це справжня драма. Чи вдасться Тарі знайти себе самостійно або за допомогою спеціаліста? Скільки триватиме боротьба її ідентичностей між собою? Чи вийде у жінки домовитися з кимось із них? У третьому сезоні ви все це зможете дізнатися. Тоні Колет, яка зіграла головну роль, чудово вдалося втілити режисерський задум, а діалоги між персонажами здебільшого досить цікаві.

Режисер:
Крейґ Зіск, Крейґ Ґіллеспі, Джемі Беббіт
Країна:
Рік:
Тривалість:
30 хв
Звук:
двоголосий закадровий | Новий Канал
Статус:
1 сезон 10 серія
кадри з фільму Чотири життя Тарикадри з фільму Чотири життя Тарикадри з фільму Чотири життя Тарикадри з фільму Чотири життя Тари
Чотири життя Тари дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися серіал Чотири життя Тари 1 сезон 10 серія українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent