UAFILM.TV
UAfilm.TV » Аніме » Бакуман
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Бакуман

Bakuman
815
0
+33
8.0
720p
Життя японських хлопців і дівчат відбувається за заздалегідь спланованим сценарієм: спочатку потрібно отримати хороші оцінки в школі, потім закінчити престижний виш і влаштуватися на перспективну роботу в престижну компанію. Незважаючи на загальне прагнення слідувати такому плану, пройти всі його етапи з певних причин вдається лише небагатьом. Однак серед невеликої маси молодих людей, які мають усі шанси побудувати собі успішну кар'єру, є й ті, які нехтують отриманим шансом заради збереження власної індивідуальності, а також можливості займатися улюбленою справою.
Саме такими особистостями виявляються юний талановитий художник Машіро Морітака та його шкільний товариш, юний письменник Акіто Такагі, які ще до закінчення середньої школи приймають дуже непросте рішення – присвятити своє життя створенню манги.
Можливо Машіро, який ніколи не збирався малювати мангу, так і відмовився б від цієї витівки, якби не Міхо Адзукі – чарівна дівчина, в яку наш герой шалено закохується. Адзукі мріє стати актрисою-сейю, і хлопець вирішує допомогти коханій здійснити свою мрію, а заразом пропонує вийти за нього заміж. На подив дівчина виявляється не проти заміжжя, але тільки після досягнення спочатку поставленої мети!

Режисер:
Касай Кенічі
Країна:
Рік:
Тривалість:
24 хв
Звук:
багатоголосий закадровий | FanVoxUA
Статус:
3 сезон 25 серія
кадри з фільму Бакуманкадри з фільму Бакуманкадри з фільму Бакуманкадри з фільму Бакуман
Бакуман дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися аніме Бакуман 3 сезон 25 серія українською

  • Онлайн
  • Трейлер
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent