UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Фокусники
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Фокусники

Magicians
587
0
00
6.0
720p
Це весела історія про двох талановитих фокусників Гаррі і Карла, які довгий час виступали разом, поки під час чергового турніру, в якому хлопці брали участь, один з них не провалив номер, який обіцяв їм перемогу в змаганні. До того ж так вийшло, що під час невдалого номера Гаррі випадково обезголовив свою дружину, яка виступала з ними асистенткою, після чого наш герой залишився без постійної роботи, солідних грошей, вірного друга та коханої дружини.
Пройшло чотири роки з моменту жахливої ​​події, протягом яких обидва фокусники так і не змогли знайти собі вартісну роботу, де вони змогли б повністю розкрити свій талант. Гаррі зовсім недавно звільнили з магазину побутових приладів, де він торгував ножами, намагаючись здивувати відвідувачів, а Карл, у свою чергу, ніяк не міг пробитися зі своїми фокусами на телебачення.
Якось їх запрошують взяти участь у міжнародному турнірі фокусників із призовим фондом у двадцять тисяч фунтів, але ще до його початку між нашими героями виникають розбіжності, під час яких вони вирішують виступати окремо. Незабаром колишні друзі розуміють, що єдиний для них шанс здобути перемогу в цьому турнірі – спільний виступ.

Режисер:
Andrew O'Connor
Жанр:
Рік:
Тривалість:
1 год 30 хв
Звук:
багатоголосий закадровий | НТН
кадри з фільму Фокусникикадри з фільму Фокусникикадри з фільму Фокусникикадри з фільму Фокусники
Фокусники дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Фокусники українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent