UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Боротьба зі спокусами
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Боротьба зі спокусами

The Fighting Temptations
811
0
00
5.5
FullHD
«Боротьба зі спокусами» (The Fighting Temptations) – це добра музична комедія від режисера «9 ярдів» та «Монахинь у бігах». Деррін Хілл - удачливий рекламний агент, залишає галасливий Нью-Йорк, щоб повернутися до рідного містечка Монте-Карло в Джорджії, звідки їм з мамою колись довелося виїхати. Ним рухає не раптова любов до пасторальних краєвидів. Він прагне отримати спадщину коханої тітки. У заповіті вказано один важливий пункт – щоб отримати гроші Деррін, він має привести до перемоги у національному конкурсі місцевий хор. Знайти таланти серед колоритних, але не надто співаючих мешканців містечка надзвичайно важко. А хто може допомогти в цій нелегкій справі краще, ніж подруга дитинства, яка стала справжньою красунею з янгольським голосом. Ліллі (Бейонсе Ноулз) спочатку не хоче зв'язуватися з Дерріном, що забрехав. Але душа її так само чиста, як і її голос, так що хепі енд десь обов'язково буде. А Деррін отримає шанс розпочати нове життя.
Фільм музикальний настільки, що його можна просто слухати. У ньому багато чудової музики, чудових голосів, задушевних дуетів. Ну і зовсім небагато спокус, куди ж без них.

Режисер:
Джонатан Лінн
Країна:
Рік:
Тривалість:
2 год 3 хв
Звук:
двоголосий закадровий | К1
кадри з фільму Боротьба зі спокусамикадри з фільму Боротьба зі спокусамикадри з фільму Боротьба зі спокусамикадри з фільму Боротьба зі спокусами
Боротьба зі спокусами дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Боротьба зі спокусами українською

  • Онлайн
  • Трейлер
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent